Powered By Blogger

domingo, 9 de octubre de 2011

Mor el fundador d'Apple Steve Jobs

El dijous 6 d'octubre va morir el fundador d'Apple Steve Jobs per un càncer de pàncrees als 56 anys. Steve Jobs va ser un emprenedor del futur, un geni que va revolucionar la seva época i la va fer una mica més moderna.

Va fundar Apple el 1976 juntament amb un amic de l'adolescència, Steve Wozniak, al garatge de casa seva. Comptava amb 26 anys i ja era milionari. Després de tenir problemes amb els directors de l'empresa que ell mateix va fundar, va ser acomiadat d'Apple al 1985. Va tornar al 1997 a la companyia, perque es trobava en greus dificultats financeres, i va ser el seu director executiu fins el 24 d'agost de 2011.

Steve Jobs va ser molt important perque va dur al món les seves idees. Era un gran geni que va aportar al món molt més que tecnologia. Steve Jobs va donar a la gent nous teléfons, nous ordinadors i gràcies a ell van sortir altres marques que es van copiar d'ell.
Ell va ser el fundador d'una de les més grans empreses en tecnologia i gràcies a ell tenim tots aquests portatils i llibres digitals perquè ell va cambiar el món de la tecnologia totalment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario