Powered By Blogger

domingo, 6 de noviembre de 2011

Tallers a l'institut

EL divendres 28 d'octubre els professors van preparar uns tallers alternatius que durarien dues hores per als alumnes de segon de l'intitut Torre del Palau, aquests tallers es van fer perquè l'excursió a Vallparadís que hi havia planificada es va a haver d'aplaçar per la pluja. Els tallers els van preparar amb dos dies d'antelació perquè no sabien el que passaria divendres i molta gent deia que no els havien agradat.

Van entrar a un quart de deu, per aquesta hora els professors havien planificat veure una pel·lícula, cada segon va veure una diferent, 2C per exemple va veure ''El verano de Coo''. Després van tenir la mitja hora de pati i a continuació ja havien d'anar al taller que els hi tocava.
Hi havia 6 tallers:
-Ballem: Un taller on els alumnes van aprendre a ballar el cha-cha-cha i el rock&roll.
-Cuinem creps: En el taller aprendrien a cuinar creps de xocolata, aquest va ser el que tothom volia fer però no van poder perquè els tallers només eren de 12 persones.
-Preparem batuts: En aquest aprendrien a fer batuts i després els probarien, vam preguntar als alumnes i ens van dir que els batuts no estavem gaire bons.
-Construim figures: Aquí els alumnes construien figures amb diferents cartolines de colors.
-Decorem l'institut: En aquest els alumnes preparavem diferents màscares, etc, per poder decorar l'institut de Halloween.
-Jocs de taula: El taller consistia en jugar a l'Uno i al parchís.

Va haver una grup de nens de Revista que van haver de grabar tots els tallers i després explicar-los per fer un article a la revista de l'escola ''Que passa''.
Aquest va ser el divendres alternatiu a l'excursió que van viure els alumnes de segon a l'institut Torre del Palau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario